Nunta …. trebuie sa fie ca o poveste, trebuie presarata de eleganta si stil, rafinament pana la cele mai mici detalii, toate incununate cu emotii, locuri, cuvinte de dragoste, marturii sincere, amintiri care se pot pastra in minte, dar si suveniruri care sa va aduca zambetul pe fata de fiecare data cand le priviti.

 

Modul in care este organizata nunta ajunge sa va reprezinte, ea spune povestea voastra, arata cel mai bine personalitatea, fanteziile si gandurile cele mai ascunse.

Echipa Pink Bella Boutique va sta la dispozitie pentru a va asculta si a va aduce cele mai deosebite sau indraznete idei care sa faca din nunta voastra o adevarata poveste, care sa fie amintita peste ani si ani, la care sa se raporteze multi care vor dori sa isi scrie propria poveste.

Cu siguranta unele dintre micile suveniruri pe care le veti pastra cu drag de la nunta, cu care va veti lauda la generatiile viitoare sunt paharele mirilor, iar nasii le vor pastra cu bucurie pe ale lor, vor pastra bucuria povestii voastre impreuna cu ele.

Firma noastra va ofera pahare pentru nunta accesorizate manual prin diverse tehnici, pe care specialistii nostri le stapanesc la perfectie si sunt gata sa va incante, transpunand excat ceea ce va doriti pe niste pahare simple, pentru a le insufleti as putea spune.

Orice idee, orice forma, orice model orice culoare, orice material, poate fi folosit pentru a orna un pahar, pentru a-l face sa arate asa cum va doriti.

Pictam paharele manual, le ornam cu diverse panglici, in nuante care mai de care mai deosebite. Cu alte cuvinte echipa noastra e capabila de a transpune o parte din sufletul vostru in modelele cu care realizam aceste pahare folosite la evenimente.

Suntem atenti la orice detaliu, tocmai fiindca suntem constienti de amploarea evenimentului si dorim sa venim in ajutorul dumneavoastra, nu sa va punem piedici in realizarea si alegerea accesoriilor unice pentru nunta.