Pink Bella Boutique este o agentie care se ocupa cu organizarea de evenimente atat pentru companii cat si pentru persoane fizice. Avem o echipa inovativa care nu-si doreste altceva decat sa creeze fantezie si emotii in randul participantilor la evenimentul organizat.

Pe scurt ne caracterizam cam asa, suntem experti in organizarea de evenimente, atenti la detalii, gata oricand sa scoatem din maneca accesorii “wow”, care sa incante publicul, suntem mereu cu zambetul pe buze, livram nu doar evenimente dar si experiente minunate.

Nu avem in spate ani de zile de experienta insa avem la noi solutiile complete pentru organizarea si implementarea unor evenimente de succes: incepand cu conceptul evenimentului, alegerea si decorarea salii, serviciile de logistica, ce tin de eveniment si de inchiriere a echipamentelor necesare, cum ar fi cele sonore, includerea momentelor speciale de entertainment in programul evenimentului.

Puteti avea incredere in firma noastra si ne puteti incredinta organizarea evenimentului Dvs. fara sa va stresati vis-à-vis de rezultate. Va garantam ca acestea vor fi excelente.

Indiferent de natura evenimentului, abordarea noastra implica un raport al calitatii exceptionala si o atentie incredibila acordata pentru detalii. Iar in final o sa va bucurati de un eveniment memorabil, pe care invitatii nu-l vor uita niciodata.

Orice idee aveti, dorinta va fi inclusa in procesul crearii petrecerii, iar traditiile si obiceiurile pe care nu vreti sa le omiteti o sa fie baza pornirii acestui proces. Orice alegere va fi facuta cu acordul si consimtamantul dvs. Totusi specialistii nostri sunt datori in a va prezenta opinia lor avizata, dar decizia finala in legatura cu fiecare detaliu, fiecare moment al evenimentului va apartine in totalitate, fiindca noi lucram cu, si pentru dvs.

Daca sunteti in cautarea unei astfel de firme, careia sa ii incredintati tot stresul sau sunteti deja pe ultima suta de metri inainte de un eveniment fericit din viata dvs. si v-ati dat seama ca nu mai aveti timpul necesar si nici energia pentru a-l organiza asa cum trebuie, contactati-ne cu incredere si bucurati-va de timpul liber ramas pentru a-l petrece constructiv alaturi de familie si prieteni.