Pink Bella Boutique ofera spre comercializare diverse obiecte pictate manual, cu modele florale, sau orice alt detaliu pe care il doreste un anumit client. Modelele de pe fiecare obiect sunt unice, atat prin gamele de culori, cat si formele geometrice, elementele decorative folosite, frunze, flori, etc.

De asemenea garantam pentru culorile si vopselele folosite pentru picturi, acestea fiind rezistente la apa si in timp. Aceste obiecte decorative pot fi asezate oriunde, definite fiind de rafinatul si spectaculozitatea caracteristice,  astfel pt fi oferit drept cadou, care va fi apreciat de beneficiar cu siguranta.

Culorile folosite pentru picturi sunt transparente, foarte intense si foarte luminoase, dand  obiectului pictat un aer elegant dar si versatil, in acelasi timp. Acest lucru este posibil deoarece culorile capata alte tendinte de fiecare data cand se schimba lumina si unghiul sub care cade pe acestea, sau depinde de natura luminii, daca este naturala sau artificiala, fiind impresionante.

Toate modelele pe care le oferim noi sunt unice si pictate manual, astfel daca aveti o fotografie, cu un detaliu care va place mult, acesta poate fi reprodus la comanda, aproape identic cu cel prezentat in fotografie.

Pink Bella Boutique prezinta o alternativa deosebita in ceea ce priveste cadourile. Traim o perioada in care obiectele sunt produse cu miile, intr-un mod tot mai banal, devenind plictisitoare de-a dreptul. Asadar ce cadou ati putea alege, tinand cont de ce am constatat mai sus, care sa fie apreciat de beneficiar, care sa decoreze spatiul intim al persoanei dragi?

Consideram ca un obiect decorativ, pictat manual, poate fi considerat unul de colectie, care nu isi va pierde din atuuri, nu isi va pierde frumusetea si valoarea odata cu trecerea timpului. Indiferent de locul unde va fi tinut si de timp, va avea menirea sa impresioneze si se va integra perfect in orice spatiu, in orice combinatie cu obiectele de mobilier si decoratiile persoanelor dragi voua.