Pink Bella Boutique a fost un proiect conceput din dorinta de a aduce pe piata mobilier exclusivist, pentru cei care iubesc stilul, frumosul, eleganta si rafinamentul.

Nu promovam un anumit brand, sau o anumita linie in materie de mobilier, promovam calitatea mobilierului, calitatea materialelor si a accesoriilor din care este realizat, calitatea serviciilor oferite. Nu vrem altceva decat sa avem clienti multumiti, pentru ei avem rabdarea necesara pentru a alege sau a concepe impreuna un stil, un model de mobilier care sa fie pe placul clientilor, care sa li se potriveasca, si sa le ofere utilitatea de care au nevoie. Suntem constienti de faptul ca satisfactia clientilor nostri este cea mai buna si mai sigura carte de vizita de care putem avea parte.

Pink Bella Boutique este un brand aparut recent pe piata, dar care a cucerit inca de la inceput, prin faptul ca am dovedit indrazneala si avem in permanenta lucruri de aratat, de oferit.

Promovam cu curaj si seriozitate diferite zone ale lumii, diverse culturi, si cel mai important lucru este ca promovam bunul gust si incurajam deschiderea spre inovatii, orientarea romanilor spre restul lumii.

Brandul Pink Bella Boutique in casele romanilor, piese de mobilier din lemn exotic si la cerere, sau in functie de dorinte si preferinte, piese decorate sau pictate si sculptate manual.

Daca sunteti pasionat de o anumita cultura, echipa noastra poate sa va aduca in casa o parte din cultura, arta si istoria unor locuri fascinante din lume, pline de farmec, de senzualitate am putea spune si enumeram aici doar cateva astfel de tari: India, Vietnam, Brazilia, Maroc, Cuba, Indonezia, Emiratele Arabe Unite. Sau daca aveti preferinte printre culturile europene, nu avem limite in a va indeplini visul.

Doar la noi gasiti ideile, mana de lucru si echipa care sa va puna in practica visul de a avea acasa un colt de lume in adevaratul sens al cuvantului. Nu ezitati in a ne contacta, fie online, fie telefonic sau la sediul nostru din Sibiu.