Un brand, un nume in trend, o echipa inovativa, talentata si plina de idei si fantezii . . . cam asa se defineste firma Pink Bella Boutique, furnizorul bunului gust si al frumosului, atat pentru casa dvs., cat si pentru petrecerea, nunta, aniversarea importanta din familia voastra, la care ati visat de multi ani si a carui moment de indeplinire a sosit.

 

Suntem o echipa completa, care ofera servicii pe masura competentelor membrilor sai. Organizam evenimente, de la zero, punem la punct toate detaliile, ne implicam sufleteste, pentru ca doar multumirea voastra este principala rasplata pe care o putem primi.

Pe langa evenimente, cadouri, mobilier, acoperim o nisa importanta a lumanarilor pictate manual.

Fie ca vorbim de lumanari pentru nunta, botez, sau pur si simplu lumanari parfumate pe care orice femeie le are in casa, noi le putem personaliza, le putem creea mirajul de a fi mai mult decat atat. O astfel de lumanare pictata manual poate fi folosita drept cadou pentru o fiinta draga voua, una cu stil si eleganta la purtator, sau le puteti pune pe propriul raft in camera, pentru a completa celelalte accesorii folosite pe post de bibelou.

Folosim materiale de calitate, pentru pictura, avem diverse modele de lumanari infasurate cu snururi pretioase, iar mana celui care le sculpteaza este una talentata si insufletita de dorinta de a scoate ceva frumos pe piata.

Dispunem de o diversitate a modelelor folosite ca picturi pe lumanari, insa orice idee aveti o putem transpune pe o lumanare. Nu avem limite in ceea ce priveste creatia si fantezia. Avem rabdare sa va ascultam dorintele, pentru ca rezultatul final sa fi cel scontat, ca produsul sa starneasca emotie in sufletul celui care ii este destinat.

Desavarsirea unui eveniment, a unui cadou, poate veni si din acest unghi, o lumanare pictata, personalizata, creata din dragoste.

Asteptam sa ne treceti pragul!