Noi suntem Pink Bella Boutique, un magazin de cadouri personalizate, un grup de tineri inspirati in a realiza decoruri unice pentru evenimentele majore din viata dumneavoastra. O firma  dinamica si dornica de a contribui, prin calitatea serviciilor oferite, la cresterea nivelului de incredere in vanzarile online.

Venim in intampinarea unui esantion mare de populatie, iar pentru ca acestia sa poata beneficia de serviciile noastre, avem preturi accesibile, dar cu toate acestea pastram cel mai bun raport calitate / pret, in ceea ce priveste serviciile si obiectele oferite.

Cu siguranta doriti sa evitati pe cat posibil aglomeratia infernala din magazinele clasice, intalnita mai ales in preajma sarbatorilor si sa primiti acasa cadourile ideale pentru cei dragi, mai ales ca nu trebuie sa cheltuiti nimic in plus, daca alegeti produsele noastre. Si in plus aveti garantia ca specialistii nostri au realizat cu mare grija cadoul handmade, tinand cont de indicatiile primite de la dumneavoastra. Tot ce va ofera Pink Bella Boutique respecta standardele de calitate.

Suntem o echipa la inceput de drum si incercam prin tot ce va oferim sa va surprindem pozitiv pentru a va mentine interesul, dar si pentru a facilita accesul pe site-ul nostru: http://pbbhome.ro/. Dorim sa crestem imaginea site-ului, pentru ca tot mai multi utilizatori sa aiba acces la serviciile noastre.

Stam la dispozitia dumneavoastra pentru orice comanda de produs, pentru alegerea celei mai bune idei care sa defineasca o petrecere pe care doriti sa o organizati. Avem idei multiple si avem rabdarea necesara pentru a vi le expune si va lasam ragazul necesar pentru a face o alegere.

Asteptam cu mare interes toate sugestiile dumneavoastra cu privire la ceea ce am realizat pana in acest moment si ce v-ati dori, ca si client, sa gasiti pe  viitor pe site-ul firmei noastre, sau alte  servicii de care ati avea nevoie si considerati ca le-am putea indeplini pentru dumneavoastra.

Ne puteti vizita si la sediul nostru din Sibiu, Strada Ocnei, nr. 12

sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0745 771 905.

Va multumim si va asteptam cu drag sa ne treceti pragul!

Echipa Pink Bella Boutique!