Decoratiunile handmade se adreseaza unei game extinse de clienti, avand preturi accesibile si in plus, fata de alte produse de pe piata beneficiaza de unicitatea conferita de materialele din care sunt confectionate, de modelele si formele create de artist, de bucuria transpusa de acesta in modelele folosite la realizarea decoratiunilor, bucuria expimata prin impletirea formelor si a culorilor.

Gama de produse este extrem de variata. O serie impresionanta de produse  pot fi realizate „de mana”,  din domeniul esteticului.

Decoratiunile create astfel sunt originale, la moda, vesele si atractive, care pot satisface si cele mai exigente gusturi.

Printre decoratiunile handmade create de Pink Bella Boutique  se numara si aranjamentele din plante si alte elemente decorative.

Acestea atrag  imediat atentia, dar ce e cel mai important, pot fi pastrate perioade indelungate, ceea ce reprezinta un avantaj fata de aranjamentele din flori naturale. De exemplu, un aranjament din flori naturale uscate, poate conferi oricarui spatiu un aer modern, romantic sau rustic, in functie de restul decorului. Mai mult decat atat decoratiunile handmade pot fi  amplasate in orice loc si nu necesita ingrijire speciala dupa aceea, asa cum ar presupune un aranjament din flori naturale, care pe langa durata de vaiata scurta, necesita udare si ingrijire permanenta.

Clientii firmei noastre sunt in mare parte restaurante, hoteluri, magazine, firme sau persoane care doresc sa isi redecoreze locuintele si cauta ceva unic, inedit.

Lumanari decorative si aromatizate sunt de asemenea foarte cautate de clientii Pink Bella Boutique.

Lumanarile de interior sunt foarte apreciate in orice perioada a anului. Placerea de a avea o lumanare – bibelou in casa este la indemana oricui acum, cu ajutorul firmei noastre. Un anumit miros poate fi asociat cu o experienta din viata dumneavoastra, cu un moment mai deosebit, asa ca nu pierdeti sansa sa va oferiti un mic deliciu.

Prin urmare aceste produse se deosebesc prin estetica si utilitate, fiind principalele argumente pentru a achizitiona un astfel de obiect handmade.