Indiferent de numele folosit, “candy bar”, “bufet de dulciuri” sau “dessert table”, reprezinta ¬†cea mai ravnita parte a unui eveniment, mai ales de catre pofticiosi.

Totul este delicios, insa pentru a organiza un candy bar poate fi o adevarata piatra de incercare pentru cei care organizeaza un eveniment de orice fel.

Aici intervine ajutorul acordat de Pink Bella Boutique. Echipa noastra pune la bataie toata priceperea, indrazneala, talentul, imaginatia si experienta de care dispune.

Suntem pregatiti sa va surprindem. Avem oferte fara concurenta, produse de cea mai buna calitate, cu un design desavarsit, pentru a creea un moment memorabil si dulce pentru dumneavoastra si invitati.

Fie ca vorbim de o nunta, un botez, o cununie, o petrecere in familie, consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a alege tema potrivita evenimentului, nuanta dominanta, piesa de rezistenta a intregului candy bar, pentru ca toti invitatii sa fie surprinsi si sa tina minte petrecerea la care au participat si modul ales de a-I rasfata.

Suntem convinsi ca un candy bar bine aranjat, alcatuit numai din produse de calitate, decorat cu bun gust, asortat peisajului, sau aflat in concordanta cu natura evenimentului, creat special dupa indicatiile si gusturile dumneavoatra si pentru deliciul invitatilor, va transforma o petrecere ce la un moment dat are tendinta de a deveni banala, intr-una de neuitat.

Nu ezitati sa ne contactati. Echipa noastra dinamica abia asteapta sa se apuce de treaba. Decoratori cu experienta o sa stea la dispozitia dumneavoastra pentru a gasi cele mai eficiente solutii pentru fiecare din ideile pe care doriti sa le transpuneti in acest candy bar. Fiecare detaliu conteaza, fiecare detaliu este atent realizat, bine gandit si stabilit de comun acord. In plus va punem la dispozitie elemente decorative unice, care sa mearga mana in mana cu specificul evenimentului.

Acoperim o gama variata de la decoruri clasice pana la cele mai  indraznete si mai fanteziste. Informatiile pe care ni le oferiti sunt folosite pentru a crea ideea perfecta si solutia potrivita dumneavoastra.